قالب آژانس مسافرتی تراولوقالب آژانس مسافرتی تراولو

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

قالب آژانس مسافرتی تراولوقالب آژانس مسافرتی تراولو
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

میوه‌های عجیب در جهان

میوه های بسیار عجیب و شگفت انگیزی در دنیا وجود دارد که علاوه بر طمع و بوی بسیار خوب و جذاب آن ها، خواص بسیار زیادی دارند. احتمالا از خوردن میوه هایی مانند: سیب و پرتقال و… خسته شده باشید و به دنبال یک میوه جدید با یک مزه خاص باشید. این میوه جذاب و جدید را در منطقه آمازون می توانید پیدا کنید. همانطور که می‌ دانید میوه ‌ها جزو سالم‌ترین غذاها هستند که می ‌توانید به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. اما همه این میوه ‌ها را در بازار پیدا نخواهید کرد. میوه‌ های بسیار غنی و کمیابی در دنیا وجود دارند که فقط تحت شرایط خاصی رشد می‌ کنند. در سراسر جهان میوه های بسیاری وجود دارد که به دلیل کمیاب بودن اکثر افراد هیچ اطلاعی در مورد آن ها ندارند اما ممکن است به زودی آن ها نیز مانند میوه های دیگر به میوه هایی رایج تبدیل شوند که در سر هر میزی خواهید دید. برای آشنایی با این میوه های حیرت انگیزی که به ندرت، نامی از آن ها شنیده اید با ادامه ی مطلب همراه باشید.  

کوپوآکو (Cupuacu)  | میوه های عجیب آمازون

کوپوآکو (Cupuacu) اساسا در جنگل آمازون رشد می‌ کند و در برخی از مناطق پرو نیز کشت می‌ شود. این میوه با ۲۰ سانتی‌متر طول و ۲ کیلوگرم وزن کاملا شبیه به یک میوه وحشی است. پوسته ضخیمی دارد که درون آن پالپ نرم و خوشمزه‌ای قرار دارد. طعم کوپواکو شبیه شکلات با ته مزه میوه های گرمسیری همچون ملون یا آناناس است. کوپواکو به عنوان میوه ملی کشور برزیل شناخته شده و این کشور، بزرگ ترین تولید کننده این میوه در جهان است. از این میوه معمولا داخل دسر یا به صورت آب میوه استفاده می شود. روغن یا کره کوپواکو نیز روغن پر خاصیتی است که با فشرده سازی دانه ها برای استخراج چربی مغذی موجود در آن ها به دست می آید و به عنوان روغن پخت و پز یا در محصولات آرایشی، زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص و فواید کوپواکو

پالپ  معطر میوه کوپوآکو، منبع ویتامین b۱ ، b۲ و b۳ است. در واقع کوپواکو از خانواده شکلات است و طعمی مشابه آن دارد. مصرف آن می ‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را تحریک کند، کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی نیز یکی دیگر از مزایای آن است. منبع عظیم آنتی اکسیدان در کوپوآکو باعث افزایش قدرت بافت‌های بدن می‌ شود. مرطوب کننده پوست، ضد پیری، محافظت از پوست، سلامت مو، سرشار از آنتی اکسیدان ها، سلامت روده از خواص این میوه است.

مانگوستین (Mangosteen) | میوه های عجیب آمازون

این میوه که به رنگ بنفش است حاوی یک بخش میوه‌ای است که درون یک پوسته کوچک قرار دارد. این بخش خوردنی به شکل یک مثلث کوچک است و بسیار معطر است. این میوه، کلسترول یا چربی ندارد و منبع غنی ویتامین C است که برای جلوگیری از بسیاری از عفونت‌ها موثر است. آبمیوه آن یکی از نوشیدنی ‌های معروف فصل تابستان در کشورهای جنوب آسیا است. مانگوستین خواص دارویی نیز دارد و آبمیوه آن به کاهش اسهال و مشکلات ادراری کمک می ‌کند و همچنین می ‌تواند سیستم ایمنی را تحریک کند. با توجه به خواص عالی این میوه ، آن را “شاه میوه استوایی” نامیده اند. از شاخصه های آن پایین بوده سطح کلسترول اون هست که برای بیماران قلبی بسیار عالیست. منبع کلسیم ،آهن و فیبر است. تحقیقات نشان می دهد که این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است که در تقویت سیستم دفاعی بدن نقش به سزای دارد. ضد باکتری و ضد قارچ، مخصوصا مناسب برای بیماری مزمن ویروس اچ آی وی است.جریان خون را بهبود می بخشد.

جابوتیکابا (Jabuticaba)

جابوتیکابا (Jabuticaba) یک میوه بنفش رنگی و کمیاب است که به جنوب شرق برزیل تعلق دارد. این میوه برخلاف سایر میوه‌ها روی تنه درخت رشد می‌ کند و شبیه انگور است، البته پوست خارجی آن ضخیم‌ تر است. پالپ سفید بسیار معطر و شیرینی دارد و اکثرا برای محصولات پخته و مربا استفاده می‌ شود که برای درمان اسهال و آسم مفید است. درخت جابوتیکابا به سختی و آهستگی رشد می کند و ممکن است ۴ تا ۱۰ سال طول بکشد تا  میوه دهد. جابوتیکابا در برزیل عموماً برای درست کردن ژله و مربا استفاده می شود. میوه های جابوتیکابا به راحتی تلف می شوند، همانطور که عمر مفید بسیار کوتاهی در حدود ۳ تا ۴ روز پس از برداشت دارند. با توجه به ماهیت فناپذیر بالای آن ها، احتیاج به فروش سریع در بازار دارند. چنانکه آنها برای مدت طولانی تازه باقی نمی مانند باید در مدت زمان کوتاهی مصرف شوند. این عمر مفید شدیداً کوتاه همچنین بدان معناست که دسترسی به این میوه برای مکان هایی که دور از مناطق تولید آنهاست سخت می شود. بسته به سایز هر میوه، ممکن است در هر نقطه ۱ تا ۴ دانه وجود داشته باشد. تمام میوه خوراکی است ولی دانه ها ممکن است به خاطر داشتن تانین، اندکی تلخ باشند.

فیسالیس (Physalis) | میوه های عجیب آمازون

عجیب و غریب فیسالیس (Physalis)، بومی آمریکای جنوبی است و به خانواده گوجه فرنگی تعلق دارد. یک برگ شفاف روی پوسته خود دارد و برخلاف گوجه فرنگی، سایز کوچکی داشته و به همان اندازه اسیدیته است. این میوه خوشمزه دارای خواص دارویی متعددی است و ویتامین C، B و آهن دارد، به همین دلیل به‌عنوان یک گیاه خاص در تعدادی از داروهای سنتی به کار می  ‌رود. مصرف این میوه همچنین می‌ تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند. میوه فیسالیس در کیسه های کاغذی شکل پوشیده می شود که این کیسه میوه را از آفات حفظ می کند.  فیسالیس در بافت، شبیه گوجه فرنگی است و عطر و طعم آن مخلوطی از آناناس و میوه های ترش مثل توت فرنگی است. فیسالیس را می توان به صورت خام استفاده کرد و همچنین می توان آن را در دسر و مربا و ژله هم به کار برد. فیسالیس را می توان مانند انجیر، زردآلو و انگور خشک کرد. ویتامین P موجود در آن به بدن در جذب ویتامین C کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. ویتامین های B کمپلکس در این میوه مانند تیامین برای سوخت و ساز سالم بدن، پوست، چشم و مغز لازم است. پکتین نوعی فیبر موجود در این میوه است که کاهش دهنده کلسترول است. فیسالیس غنی از مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، فسفر و منیزیم است.

پرتقال میمون (Monkey orange)

پرتقال میمون بومی کشور آفریقای جنوبی و کشورهای اطراف است. این میوه شیرین و ترش یک دسر محبوب است. از پوست و میوه نارس آن به عنوان درمانی برای نیش مار استفاده می‌ شود. فروش آن در آفریقای جنوبی با استقبال زیادی همراه است. پرتقال میمون کوچک ولی خوشمزه بومی آفریقا بوده و طعم آن ترکیبی از پرتقال، موز و زردآلو است. بر خلاف ظاهر کوچکش، طعمی عالی و بویی مانند میخک تند دارد.

مونسترا (Monstera)

مونسترا  از دسته‌ی میوه‌های گرمسیری و شبیه بلال است. شکل ظاهری این میوه، پوسته پوسته، سخت، رنگ سبز و  غیرقابل خوردن است. گوشت سفیدی دارد که  از نظر ظاهر و بافت طعم مشابه ای با آناناس دارد. این میوه فقط مواقعی باید خورده شود که کاملا رسیده باشد. برگ انجیری مونستر که به آن به خاطر سوراخ‌های روی برگش، پنیر سوئیسی هم می‌ گویند از جمله گیاهان آپارتمانی زیبا است.

کیوی (Kiwifruit)

کیوی را هم می ‌شناسید. کیوی از آن میوه های استوایی عجیب و غریب نیست. نهال ‌های کیوی در ایران هم کشت و برداشت می‌شوند. این میوه پشمالو ۷۰ کالری دارد و منبع بی‌ نظیری از فیبر و پتاسیم است. کیوی دو برابر پرتقال ویتامین C دارد. کیوی را هم می‌ توان در انواع آب‌میوه‌ها، اسموتی ها، سالاد و با ماست کم‌چرب نوش‌جان کرد.

گواو (Guava) | میوه های عجیب آمازون

گواو میوه‌ای آبدار، شیرین و اسیدی است. طعم آن تلفیقی است از گلابی و توت فرنگی. پوست گواو به رنگ‌های سفید، زرد، صورتی و قرمز دیده می‌ شود و امکان دارد که حاوی هسته‌هایی بی‌ رنگ باشد. این میوه لزوما هسته ندارد. گواو به شکل گلابی، بیضی یا گِرد می ‌روید و حدود ۱۰ سانتی‌متر است. از مواد مغذی موجود در این میوه استوایی می‌ توان به ویتامین C، ویتامین A، فیبر، پتاسیم و فسفر اشاره کرد. می‌ توانید از گواو مربا درست کنید یا آن را در انواع دسر و آب‌میوه به کار ببرید.

پاپایا (papaya)
یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های استوایی و گرمسیری پاپایا است. دارای رنگ نارنجی، گوشتی شیرین و دانه‌های خوراکی است که طعمی مانند فلفل دارند. این میوه‌ها مانند خربزه اندازه‌ای بزرگ دارند و عددی به فروش می ‌رسند. ابعاد پاپایا حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتی‌متر است. پوست پاپایا ابتدا سبز است و زمانی که کاملاً رسیده و آماده مصرف شود، به رنگ زرد کهربایی تا کمی نارنجی درمی‌آید. این میوه‌ی آبدار، گوشتی زرد، نارنجی یا صورتی و بافت نرم و شیرینی دارد. درون گوشت پاپایا دانه‌های سیاه کوچک زیادی وجود دارد که تلخ مزه هستند. میوه رسیده را می‌ توانید به صورت خام مصرف کنید. خواص و فواید پاپایا بسیار زیاد است. پاپایا حاوی آنزیمی به نام پاپایین است. این آنزیم زنجیره‌های پروتئینی ماهیچه‌های گوشت را می‌شکند و هضم آن را ساده‌تر می‌کند. پاپایا سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند کاروتنوئید و لیکوپن، فیبر، انواع ویتامین مانند ویتامین آ و ث و مواد معدنی است. پاپایا برای کاهش فشار خون هم مفید است. پتاسیم موجود در آن، اثرات سدیم را کنترل و با بهبود جریان خون در رگ‌ها، سطح فشار خون را تنظیم می ‌کند.

جک فروت (Jackfruit)
“جک فروت” میوه بومی هند و مالزی است که در مناطق گرمسیری از جمله تایلند، اندونزی، پرتغال کشت می شود. نام این میوه مشتق از زبان مالایی (chakka) و پرتغالی است.
میوه ای است درختی که وزن هر دانه آن به حدود ۲۰ کیلو هم می رسد؛ اما مانند سیب در بالای درخت آویزان است و با آن وزن زیاد روی درخت می مانند تا برداشت شود. روی آن پوست سختی قرار دارد که وقتی باز شود میوه ای نارنجی درون آن قرار دارد.
کاشت این میوه به دلیل خواص آن به بسیاری از نقاط مانند: هند، جنوب شرق آسیا، مرکز و شرق آفریقا و فیلیپین گسترش یافته است.جک فروت بزرگ ترین میوه ی دنیا است.
آن را می توان به صورت پخته در رژیم های گیاهخواری (در برخی کشورها همراه گوشت خوک)، در داخل برخی سس های کباب، برای تهیه دسر و اسموتی استفاده نمود، بعضی آن را خام استفاده می کنند؛ اما کنسرو آن بهتر است. بعضی هم آن را مانند چیپس سیب زمینی در روغن تفت می دهند. جک فروت میوه ی بومی جنگل های پر باران جنوب و جنوب شرقی آسیا است. در مالزی آن را با شیر نارگیل پخته و همراه برنج می خورند. در صنعت بستنی سازی، شیرینی و دسر کاربرد دارد.
جک فروت در هند
از برگ های این میوه در هند به عنوان بشقاب استفاده می کنند. جک فروت به دلیل خواص درمانی باور نکردنی میوه بسیار محبوب در سراسر جهان است. اگر چه این میوه عجیب و غریب به نظر می رسد، ولی در سلامتی معجزه می کند.
ریشه این میوه برای درمان بیماری های آسم و پوست مفید است. مغز میوه باعث سقط جنین می شود. شیره گیاه همراه سرکه شفابخش نیش مار و آبسه است. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون بالا، تقویت استخوان و پیشگیری از سرطان از خواص این میوه است.

طالبی شاخ دار  Horned Melon

طالبی شاخ دار ترکیبی از خانواده ملون ها و خیارها به حساب می آید. این میوه که داخلش شبیه ژله است، یکی از خوردنی های سنتی آفریقا است. خربزه شاخدار دارای دو گونه سمی و غیر سمی است. پوست گونه سمی آن سبز رنگ و گونه غیرسمی زرد یا نارنجی روشن و دارای برآمدگی است، گوشت این میوه ژله ای و سبز رنگ با دانه های زیاد بوده که ظاهر آن را مانند خیار می کند، طعم طالبی شاخ دار کمی شیرین مانند خیار است اما وقتی رسیده می شود مزه موز پیدا می کند. برخی از مردم دنیا از این میوه سالاد درست می کنند و یا به عنوان چاشنی گوشت مورد استفاده قرار می دهند. برخی دیگر هم از آن برای تهیه بستنی و دسر استفاده می نمایند. خاصیت آنتی اکسیدانی خربزه شاخدار مواد سرطان زا را از بدن دفع می کند. این میوه به دلیل داشتن کلسیم در درمان بیمارهای مربوط به استخوان مانند پوکی استخوان کمک می کند.

کلم رومی Romanesco Broccoli

این سبزی عجیب با شکل های منظم  که باعث می‌شود آدم دلش بخواهد به جای خوردن، بیشتر تماشایش کند. کلم رومی اولین بار در ایتالیا دیده شده و مزه اش کمی ترد تر از گل کلم معمولی هست. کلم رومی یک سبزی موروثی جذاب است که دارای رنگ سبز لیمویی و سر فراکتال است. این سبزی نه کاملا شبیه کلم بروکلی معمولی است و نه کاملا شبیه گل کلم، بلکه چیزی بین این دو است. کلم رومی شامل جوانه های مارپیچ تو در تو که حالتی مثل مرجان های دریایی داشته عطر و طعم شبیه به گلم کلم ولی کمی عالی و تردی خاصی دارد. این سبزی، سبزی فصل خنک است و بهتر است در مناطق سردسیر کشت شود، در مناطق معتدل می توان این سبزی را در فصل بهار و پاییز کشت کرد. در مناطق گرمسیر این گیاه را در فصل زمستان می کارند.

میوه های عجیب جهان | مژکی (Rambutan)

رامبوتان یا مژکی یکی از انواع میوه های عجیب و غریب گرمسیری و بومی اندونزی است که همانطور که از اسمش پیداست، روی بدنه این میوه مژه های ضخیمی وجود دارد که ظاهر جالبی به آن داده است. مژکی گرد و گاهی بیضی شکل بوده و پوستی قرمز یا قهوه ای روشن و پوشیده از مژک یا رشته های مو مانند دارد. درون پوسته آن گوشت خوراکی میوه که شفاف و ترد و به رنگ سفید و گاهی مایل به صورتی که طعمی ترش و شیرین دارد. این میوه استوایی سرشار از مواد مغذی است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، برای پیشگیری و درمان دیابت مفید بوده و احتمال ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

کارامبولا (Carambola)

استار فروت، کارامبولا یا میوه ستاره ای که در ایران به نام های اختری و کوکبی هم شناخته می شود یکی از میوه های عجیب استوایی و بومی نپال، هند، سریلانکا، مالزی و اندونزی است. این میوه وقتی کاملا رسیده می‌شود، به رنگ زرد درمی‌آید و طعم ترش و شیرین مطلوبی پیدا می‌ کند. در حقیقت ترکیبی از مزه‌های آناناس، گلابی، سیب و مرکبات است؛ اما میوه نرسیده آن ترش‌مزه بوده و مزه‌ای مشابه با سیب سبز دارد. میوه ها کشیده و به صورت طولی دارای ۵ تا ۶ زاویه، به طول ۶٫۳۵ تا ۱۵ سانتیمتر و عرض ۹ سانتیمتر می باشند. این میوه ها دارای پوستی نازک و مومی به رنگ زرد مایل به نارنجی هستند. میوه های رسیده دارای عصاره ای زرد رنگ و بافتی ترد بوده که در صورت بریده شدن از مقطع عرضی، به شکل ستاره دیده می شوند.

دوریان Durian

دوریان گرچه بویی تند و مشمئزکننده دارد اما در میان بومیان منطقه جنوب شرق آسیا جایگاهی ویژه دارد. نکته قابل توجه درباره این میوه استوایی این است که به علت بوی بسیار بد، ورودش به هتل ها، رستوران ها، فروشگاه ها و حتی قسمت بار هواپیماها نیز ممنوع است. با این حال، دوریان علیرغم بوی بد و تندی که دارد طرفداران بسیار زیادی دارد و محلی ها آن را پادشاه میوه ها می نامند! دوریان میوه ای گرمسیری است که گونه های مختلفی دارد و در کشورهای جنوب شرق آسیا مثل مالزی، تایلند و اندونزی رشد می کند. گوشت این میوه ممکن است به رنگ های مختلفی باشد؛ اما رنگ غالب آن زرد، سفید یا طلایی است. میوه ها در اندازه های مختلفی وجود دارند و ممکن است تا ۳۰ سانتیمتر طول و ۱۵ سانتیمتر عرض هم بزرگ شوند. سطح پوسته دوریان از تیغه‌هایی محکم پوشیده شده و داخل آن به پنج قسمت بیضی شکل تقسیم می‌شود.

ساپوت سیاه Black Sapote

ساپوت سیاه احتمالاً تنها میوه ای در دنیاست که مزه آن شبیه به پودینگ شکلاتی است. این میوه نه تنها خوشمزه است، بلکه برای افرادی که در رژیم هستند هم بسیار مناسب است. ظاهر آن شاید گول زننده باشد، ولی در واقع چربی آن بسیار کم است. همچنین چهار برابر بیشتر از پرتقال ویتامین ث دارد و مقدار زیادی کلسیم و فسفر در آن یافت می شود. ساپوت سیاه مثل یک توت بزرگ با پوست نازک و قوی است. رنگ آن سبز تیره و داخل آن قهوه ای درخشان است.

آکیوت، میوه درخت آناتو (Achiote)

میوه های درخت آناتو به عنوان رنگ دهنده های طبیعی استفاده می شوند و به خاطر تایید وزارت بهداشت برای سالم بودن این نوع رنگ، آکیوت به میوه محبوب و کمیاب به حساب می آید. درختچه ی همیشه سبز است که ارتفاع آن به ۶ تا ۱۰ متر می رسد و گل های آن صورتی مشابه گل های نسترن وحشی بوده که دارای منشأ منطقه های گرمسیری آمریکا مانند کارائیب و مکزیک است. بومیان آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی از دانه های این میوه که رنگ قرمز دارد برای رنگ کردن بدن و لب استفاده می کنند به همین دلیل گاهی اوقات به نام درخت رُژ لب نامیده می گردد.

سیب چوبی : Wood Apple

میوه سیب چوبی بومی کشور هند است اما در تایلند، سریلانکا و دیگر مناطق جنوب آسیا کشت می شود. میوه ها بین ۷-۱۰ سانتی متر قطر دارند. این گیاه حاوی خمیر مایل به قهوه ای و دانه های کوچک سفید درون میوه است. میوه شکل کروی تقریبا اندازه یک توپ بس بال را دارد. پوسته به رنگ خاکستری تا سبز است که بعدا به زرد کمرنگ تبدیل می شود. از آن جا که پوسته بسیار سخت است با چکش یا ضربه ترک می خورد . پالپ درون میوه بسیار معطر و حاوی فیبر است. میوه دارای پوسته ضخیم و سختی است که در هنگام رسیدن میوه شکاف ندارد.

سیب ستاره ای : Star Apple یا Breast Milk Fruit

سیب ستاره ای یا میوه شیری یک درخت گرمسیری از خانواده چیکوئیان است و بومی غرب هند است. این درخت رشد سریعی دارد و در زمان بلوغ به ارتفاع ۲۰ متر می ‌رسد. درخت سیب ستاره ای نام های مختلفی دارد و با نام درخت برگ طلایی نیز شناخته می‌ شود. آب این میوه شیری رنگ است به همین دلیل به آن میوه شیری نیز می‌ گویند. این درخت همیشه سبز است و دارای برگ های بیضی شکل به اندازه ۵ تا ۱۵ سانتی متر می‌باشد، زمانی که برگ ها از فاصله دور دیده می ‌شوند قسمت زیرین آن ها به رنگ طلایی می‌ درخشند.

چیکو : Sapodilla یا Chico Fruit

چیکو یک میوه گرد یا بیضی شکل است و دارای یک پوست نازک است. گوشت این میوه شبیه گلابی است و طعم شیرین و کمی اسیدی دارد. درون این میوه دانه های دوکی شکلی وجود دارد و در مناطق گرمسیری رشد می کند. این میوه گوشتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، دارای چندین فواید سلامتی است. این میوه با کالری زیاد و دارای چربی کم و بدون کلسترول است و به شما در حفظ یک سبک زندگی فعال و سالم کمک می کند.

مار میوه : Snake Fruit یا salak

سالاک یا میوه مار میوه ای استوایی با ظاهری عجیب و غریب است که پوست فلس مانند و قهوه ای رنگ آن شبیه پوست مار است و به همین دلیل مردم محلی آن را میوه مار یا میوه پوست مار نیز می نامند. درخت سالاک گونه ای از درخت نخل است که بومی جاوه و سوماترا است و در مناطق دیگری همچون تیمور، مالزی، تایلند و سنگاپور نیز کشت و کار می شود. میوه مار شکل و اندازه ای شبیه به یک انجیر بزرگ و رسیده دارد و پوست سفت و خشک آن نازک و فلس مانند است. برای پوست کردن سالاک باید نوک آن را فشار دهید و پوست آن را تکه تکه جدا کنید. گوشت میوه کرم رنگ با دانه های بزرگ سیاه است و بافت آن شبیه سیب ترد و کمی آبدار است. طعم میوه نارس ترش است اما رسیده آن طعمی شیرین و کمی اسیدی شبیه آناناس دارد.

میوه آنونا Sweetsop Custard Apple) یا (Sugar Apple

سیب کاستارد یا شوگر اپل یک میوه بسیار خوشمزه و مفید است که ظاهر جالبی هم دارد، این گیاه بومی مناطق گرمسیری آمریکا است. درخت شوگر اپل بازده بالایی دارد و میوه های زیادی تولید می ‌کند. شوگر اپل قلبی شکل، مخروطی یا تخم مرغی شکل است و قطر آن ۵ تا ۱۲ سانتی متر است و وزن هر میوه ۱۱۳ تا ۶۸۲ گرم است. قسمت بیرونی میوه ناهموار است و این پوست ناصاف گوشت خامه ای را پوشانده است. پوست میوه به راحتی از آن جدا می‌ شود و درون میوه چندین دانه قهوه ای رنگ، کوچک و براق وجود دارد. شوگر اپل سرشار از ویتامین A و C، فیبر و منیزم است و چربی بسیار کمی دارد و بسیار خوش طعم است.

میوه پالمیرا : Palmyra Fruit

پالمیرا نام درختی است که میوه خوشمزه‌ای دارد که میوه این درخت خواص بسیاری دارد. میوه این درخت همچون نارگیل در بالای درخت است، که پس از فرآوری قابل مصرف می ‌باشد. میوه پالمیرا گرد و کروی مانند است که به رنگ بنفش مایل به سیاه است. درخت پالمیرا بیشترین شباهت را به درخت کاج دارد و برگ های این گیاه شانه‌ای و سوزنی شکلی است. برگ ها دراز، باریک و به رنگ سبز می ‌باشد. برگ ها و شاخه‌های این گیاه در بالای درخت قرار دارند و در قسمت پایین‌تنه درخت هیچ‌گونه شاخه و برگی وجود دارد و فقط در قسمت بالایی و بالا تنه درخت میوه و شاخ و برگ گیاه ظاهر می ‌شود.

آکی از میوه های عجیب دنیا | Ackee

برای امتحان کردن یکی از میوه های عجیب دنیا یا باید تا جامائیکا بروید یا خود را به سراسر جزایر کارائیب برسانید. میوه آکی را میوه ملی جامائیکا می دانند. این میوه راه خود را با کشتی های برده فروشی از غرب آفریقا تا جامائیکا باز نمود و در نهایت در این کشور خریداری شد. پس از کاشته شدن و رشد این گیاه در جامائیکا، آکی تبدیل به یکی از خوشمزه ترین میوه های جزایر کارائیب شده است. شاید اگر برای اولین بار به این میوه برخورد کنید، ندانید که چگونه باید آن را بخورید. برای خوردن میوه آکی ابتدا بخش قرمز رنگ آن را جدا کنید. سپس بخش سیاه رنگ میوه را بکنید و با چاقو آن را برش داده تا به بخش گوشتی و زرد رنگ آکی برسید. بخشی که قابل خوردن بوده و بسیار خوشمزه است. یک نکته خیلی مهم در هنگام خوردن این میوه وجود دارد و آن این است که بخش قرمز رنگ و بیرونی این میوه سمی است. حتما آن را کامل جدا کنید و دستان خود را هم بشورید.

میوه اژدها یا دراگون فروت

میوه اژدها میوه ای عجیب و غریب است که متعلق به خانواده گیاهان کاکتوس با خواص درمانی بی نظیری است. بیشتر مردم هرگز میوه اژدها را ندیده اند، زیرا این میوه تمایل به رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آمریکای جنوبی و آسیا دارد و صادرات آن نسبتاً کم است، اگرچه برخی از سوپر مارکت ها ممکن است این میوه را بفروشند.
خواص میوه اژدها
در بیرون پوست میوه اژدها شیار هایی وجود دارد که شبیه اژدها بوده و از این رو نام آن است. میوه اژدها میوه ای زیبا و دارای رنگهای سبز پررنگ و صورتی مایل به قرمز است که به نظر می رسد این میوه از نظر غذایی بسیار غنی باشد که به طور یقین همین طور است. با برش دادن این میوه، یک گوشته سفید خامه ای را نشان می دهد که با دانه های سیاه شبیه میوه ی کیوی است. این قسمت گوشتی خوراکی است که با مواد مغذی پر شده است. بیشتر افراد طعم این میوه را تلاقی بین گلابی و میوه کیوی توصیف می کنند.

مواد مغذی و ارزش غذایی میوه اژدها

میوه اژدها کم کالری و سرشار از آنتی اکسیدان است و این خاصیت آن را به یک افزودنی مناسب برای هر رژیم کاهش وزن تبدیل کرده است. طبق گفته مراکز تحقیقاتی، این میوه حاوی مقادیر خوبی فیبر، لیکوپن و کربوهیدرات و همچنین ویتامین های محلول در آب مانند کاروتن، ویتامین C و ویتامین های گروه نیاسین و ریبوفلاوین است. غنای معدنی این میوه نیز زیاد است و شامل منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن و سدیم است.