قالب آژانس مسافرتی تراولوقالب آژانس مسافرتی تراولو

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

قالب آژانس مسافرتی تراولوقالب آژانس مسافرتی تراولو
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

معرفی لذیذترین غذاهای خیابانی ترکیه

غذاهای خیابانی از جمله خوراکی هایی هستند که در هر زمان از شبانه روز اشتها را در مردم کوچه و بازار برمی انگیزند. کشور ترکیه یکی از لذیذترین غذاهای خیابانی را دارد، تنوع غذاهای خیابانی به قدری در این کشور زیاد است که نمی توان تصور کرد. هم مرز بودن کشور ترکیه با ما، باعث شده است که عادت ها و تنوع غذایی کشور ترکیه به ما بسیار نزدیک باشد. به همین سبب بسیاری از غذاهای ترکی برای ما شناخته شده است و در بسیاری از رستوران ها سرو می شوند. چیزی که شاید نتوانید به راحتی در رستوران ها پیدا کنیم، غذاهای خیابانی کشور ترکیه است. اگر قصد دارید سفری به کشور ترکیه داشته باشید با ما همراه باشید تا بهترین غذاهای خیابانی ترکیه را به شما معرفی کنیم.

غذاهای-خیابانی-ترکیه

بالیک اکمک

غذاهای دریایی علاوه بر مقوی بودن، یکی از لذیذترین وعده های غذایی نیز محسوب می شوند. بسیاری از شهر های ترکیه در مجاورت دریا قرار دارند و صید و فروش ماهی یکی از اصلی ترین مشاغل مردم این شهرها به شمار می رود. غذاهای دریایی یکی از اصلی ترین وعده های غذایی مردم ترکیه را تشکیل می دهد. یکی از لذیذترین غذهای خیابانی ترکیه، بالیک اکمک (Balik-Ekmek) است. تنگه‌ی بسفر استانبول یکی از زیباترین مناظر شهر استانبول را دارد، شما می توانید در گوشه گوشه این منطقه بوی مست کننده ماهی سرخ کرده با روغن زیتون و کره را استشمام کنید. این ساندویچ ماهی در میان مردم محلی یکی از محبوب ترین وعده های غذایی محسوب می شود. شما می توانید در مناطق دیگری نظیر محله کاراکوی (Karakoy) و امین انو (Eminonu) نیز از دکه های خیابانی ساندویچ بالیک اکمک را تهیه کنید.

بالیک-اکمکسیمیت

نان­های محلی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی است که از کودک تا بزرگ عاشق آن هستند. سیمیت (Simit) از نان­های محلی کشور ترکیه است، این نان مغذی در کنجد خوابانده شده و در تنور پخته می شود. اگر در صبح زود در خیابان های استانبول و دیگر شهرهای ترکیه قدم بزنید حتما با این صحنه مواجه شده اید که مردم با در دست داشتن این نان به سرکار می روند یا صبحانه خود را شروع می کنند. مردمان محلی معمولا نان سیمیت را به همراه چایی در وعده صبحانه میل می کنند. البته شما می توانید در طول روز نیز نان سیمیت را از دست فروشان و دوره گردان خریداری کنید، طعم این نان حتی با شکلات نوتلا و خامه عالی خواهد شد.

نان-سیمیت-در-ترکیهگزلمه

گزلمه (Gözleme) یکی دیگر از نان های سنتی ترکیه است و زادگاه آن به منطقه آناتولی برمی­گردد. این نان از خمیری تشکیل شده است که در داخلش از مواد مختلفی مانند گوشت و سبزیجات تازه استفاده شده است. گزلمه تنوع زیادی دارد و امروزه گزلمه پنیری، سیب زمینی، پیاز نیز در دکه های خیابانی و رستوران ها سرو می شود. این غذای لذیذ یکی از میان وعده های اصلی و محبوب مردم ترکیه محسوب می شود و در اکثر خیابان های استانبول در گوشه و کنار خیابان ها فروخته می شود.

دوروم

دوروم (Durum) از جمله میان وعده­‌ های غذایی خیابانی است که از مواد خوراکی متنوعی در تهیه آن استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده دوروم مرغ، گوشت، پنیر و انواع سبزیجات است که بعد از پخت در نانی شبیه به نان لواش به شکل لقمه پیچیده می شود. این میان وعده غذایی به دلیل موادغذایی مقوی­ای که دارد به راحتی شما را تا مدت ها سیر نگه می دارد. اگر سروکارتان به میدان معروف تاکسیم استانبول افتاد حتما به بامبی و کیزیل کایالار سری بزنید،  دوروم­های این دو مکان شهرت بسیاری دارند. دوروم-غذای-خیابانی-ترکیه

تانتونی

تانتونی (Tantuni) یکی دیگر از وعده های غذایی ترکی است که در نان و به صورت لقمه ای سرو می شود. تانتونی بسیار شبیه به دوروم است و از گوشت، گوجه فرنگی، فلفل و ترکیبی از انواع ادویه‌ها درست می شود. بعد از تهیه مخلوط گوشت و گوجه آن را در یک نان بسیار نازک شبیه به نان لواش گذاشته و لقمه پیچ می کنند. زادگاه غذای تانتونی شهر مرسین است اما امینه آنا سفراسی (Emine Ana Sofrasi) در محله‌ی بیلورجو در میدان تکسیم لذیذترین تانتونی ها را در استانبول دارد. تانتونی در اصل جزو غذاهای تند به شمار می رود اما برای رضایت مشتریان دکه­های اغذیه فروشی خیابانی این میان وعده لذیذ را تند و هم به صورت معمولی پخت می کنند.

لهمجون

همه ما زادگاه پیتزا را کشور ایتالیا می دانیم و در اکثر رستوران ها و فودکورت ها همیشه پیتزا اولین گزینه برای سفارش است. لهمجون (Lahmacun) یک پیتزای ترکی است که در چندسال اخیر در شهرهای شمال غربی کشور خودمان نیز جزو منوهای غذایی قرار گرفته است. خمیر استفاده شده در این پیتزای خوشمزه بسیار نازک ئ شبیه به نان لواش است، محتوای اصلی پیتزا لهمجون شامل گوشت قرمز چرخ‌کرده، پیاز و فلفل قرمز است. برای خوش طعم تر شدن لهمجون در کنار آن جعفری تازه و آب لیمو نیز سرو می شود. پیتزا ترکی لهمجون را در خود ترکیه با دوغ محلی یا به زبان ترکی آیران (Ayran) می خورند. از معروف ترین رستوران ها و فروشگاه های خیابانی که لهجمون را با تنور و کوره سنگی می پزند می توان به لهمجون خلیل (Halil Lahmacun) و بُرسام تاش فیرین (Borsam Tas Firin) در محله‌ی کادی کوی (Kadikoy) و فیستیک کباب (Fistik Kebab) در محله‌ی آرناووت کوی (Arnavut Koy) اشاره کرد.

لهمجونکوکورچ

کوکورچ (Kokorec) را می توان از آن دسته خوراک هایی معرفی کرد که عاشقان کله پاچه را به خود جذب می کند. کوکورچ از روده گوسفند درست می شود که با فلفل آغشته می شود سپس تابیده شده و پخته می شود. این غذا را می توان نوعی کباب روده‌ی گوسفند دانست. این غذای لذیذ معمولا با نان سرو می شود. شامپیون کوکورچ (Sampiyon Kokorec) از معروف ترین مکان هایی است که این غذای خیابانی را پخت می کند.

میدیه دولما

میدیه-دولماغذاهای خیابانی ترکی تنوع زیادی دارند و جزو مقوی و سالم ترین وعده های غذایی خیابانی نسبت به سایر کشورهای دنیا هستند. میدیه دولما (Midye Dolma) یک غذای دریایی است که از نصف صدف دریایی و برنج بسیار تند تهیه می شود. برای خوش طعم تر کردن میدیه دولما در کنار آن لیمو تازه نیز سرو می شود. اگر در شب های استانبول قدم زنان از میدان تاکسیم بگذرید حتما دکه های فروش میدیه دولما خواهید دید. بر خلاف عادت های غذایی که گفته می شود غذا را آهسته و با طمانینه میل کنید، برای اینکه بتوانید از میدیه دولما لذت کامل را ببرید باید پشت سر هم هر تکه میدیه دولما را خورده تا زمانی که احساس سیری کامل کنید؛ چراکه اگر آهسته آهسته غذا بخورید دانه های برنج حجیم شده و احساس سیری کاذب به شما می دهند و حجم بیشتر غذا اضافه خواهد ماند. میدیه-دولما-استانبول